0

V košarici ni izdelkov.

POKLIČITE NAS

041 336 282

Dostava in plačila

1. DOSTAVA

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Cene artiklov navedene na spletni strani ne vključujejo stroška poštnine. Poštnina se izračuna pred oddajo naročila in je uporabniku jasno prikazana.

Znesek dostave: 5€/kom z DDV

Osebni prevzem: Brezplačno po predhodnem dogovoru.

2. NAČINI PLAČILA

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

  1. plačilo s plačilno kartico preko sistema PayPal
  2. plačilo po predračunu
  3. plačilo ob osebnem prevzemu v na naslovu podjetja

 

Plačilo s plačilno kartico

Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki zagotavlja varno plačevanje in sprejem plačil.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da ponudniku izdelka, v tem primeru naši lekarni, številka in zaščitni podatki vaše kreditne kartice, niso vidni. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.

 

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko po emailu info@surina.si pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam naročene in plačane izdelke odpremimo.

 

Plačilo ob osebnem prevzemu
Plačilo izvedete pri osebnem prevzemu na lokaciji.