0

V košarici ni izdelkov.

POKLIČITE NAS

041 336 282

Prevozi

Poleg vulkanizerstva ter hitrih servisov za vas opravljamo tudi storitve na področju prevozov. Izvajamo prevoze avtomobilov in prevoze različnega blaga do teže 2500 kg.

Ponujamo različne
vrste prevoza

Nahajamo se tik ob glavni cesti Reka – Ljubljana in naša mikrolokacija se sama po sebi ponuja kot dobro izhodišče za vse smeri. V preteklosti se je velikokrat pojavila potreba ljudi po različnih prevozih predmetov, vozil in celo ljudi. Ker smo prilagodljivi in radi pomagamo, zakaj ne bi ljudem rešili situacijo z lastnimi resursi ali pa samo v obliki posredovanja potrebnih informacij. Na razpolago imamo kombi za pet oseb in dve tovorni prikolici kar ponuja več kombinacij prevoza primerno nepredvidenim ali planiranim potrebam.

Prevoz

Osebnih avtomobilov

Prevoz osebnih vozil na tovorni prikolici je enostavna in varna oblika transporta vozil. Takšna oblika prevoza je idealna rešitev za nenadne situacije ko se kaj zgodi z vašim vozilom na cesti in more naprej, kakor tudi za dogodke ko je potrebno vozilo prepeljati na določeno lokacijo.

Prevoz

Blaga do teže 2500kg

S kombinacijpo kombija plus tovorne prikolice opravimo prevoz blaga do teže 2800 kg.  Prilagodimo se vašim potrebam, skrb za transport prepustite nam.